İstanbul Marketing Awards Başvuruları için son üç güne girildi. Yarışmaya son katılım tarihi 20 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Yılın en prestijli pazarlama ödülleri Bülent Fidan başkanlığındaki seçkin jürisi ve unutulmayacak ödül töreniyle, 15 Aralık’ta İstanbul Marketing Awards’ta sahiplerini bulacak. Yarışmaya son katılım tarihi 20 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Pazarlama sürecini temel alarak, pazarlama sürecindeki belli aşamaları ve durumları ödüllendirmeyi amaçlayan İstanbul Marketing Awards’da kategoriler de bu kapsamda oluşturuldu. Kapsam çerçevesinde belirleden ödülleri aşağıda bulabilirsiniz.

 

 

İstanbul Marketing Awards Ödülleri

1. İstanbul Marketing Awards / Mention
Jüri kararı ile 5-8 çalışma arasında, Jüri tarafından belirlenmiş puan aralığında yer alan çalışmalara verilir.

2. İstanbul Marketing Awards / GOLD Awards
Finale kalan çalışmalar arasından seçilir.

3. İstanbul Marketing Awards / STARS Awards

İstanbul Marketing Awards’un büyük ödülleri olan Gold Awards kazananları arasından, yaratıcılık, inovasyon, sektöre katkı, devam edebilirlik gibi belli kriterler çerçevesinde seçilen üç adet çalışmaya veriliyor.

 

İstanbul Marketing Awards Kategorileri

Yarışma kategorileri aşağıda, alt kategorilere buradan ulaşabilirsiniz.

  • A. ÜRÜN GELİŞTİRME ANA KATEGORİSİ
  • B. SATIŞ ANA KATEGORİSİ – SATIŞ ORTAMI BÖLÜMÜ
  • B. SATIŞ ANA KATEGORİSİ – SATIŞ SONRASI BÖLÜMÜ
  • C. MARKA İLETİŞİMİ ANA KATEGORİSİ
  • D. KURUMSAL İLETİŞİM ANA KATEGORİSİ

 

Yarışmaya katılmak ve daha detaylı bilgi almak için web sitesini inceleyebilirsiniz.

https://istanbulmarketingawards.com/

 

 

İstanbul Marketing Awards Hakkında

İstanbul Marketing Awards, Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen pazarlama ödülleridir.

Pazarlama süreci başından satış sonrası hizmetlere kadar olan adımların bir kısmını ticari satış başarısı, bir kısmını motivasyon yaratmak için yaratıcılık başarısı ve bir kısmını da inovatif yönünün sektöre katkı başarısı kriterleriyle değerlendirilen İstanbul Marketing Awards, 4 ana kategoriden oluşmaktadır. Kategoriler pazarlama sürecinin adımları temel alınarak hazırlanmıştır.