MİA Teknoloji ve MİA Teknoloji’nin sürdürülebilir ulaşıma katkı sağlama hedefiyle kurucusu olduğu Tripy Mobility Teknoloji, Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunda mücadele edecek MKE Ankaragücü’nün şort ön ve arka sponsoru oldu.

Türkiye’nin bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji ve mikromobilite alanında faaliyet gösteren iştiraki Tripy, Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün destekçisi oldu.

Sponsorluk anlaşması MKE Ankaragücü’nün Beştepe Spor Kompleksi’nde 11 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen törenle imzalandı. Beştepe tesisinde düzenlenen törene; MKE Ankaragücü Başkanı Sayın Faruk Koca, MİA Teknoloji Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cengiz Bağmancı, MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi, Tripy Mobility Yöneticileri katıldı.

Sponsorluk anlaşmasına ilişkin konuşan MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çivi; “Sporun özellikle de futbolun tüm dünyada birleştirici bir gücü var. Bu birleştirici gücün verdiği motivasyonla biz de spora ve sporculara desteğimizi sürdürüyoruz. Ankara’da doğmuş bir marka olarak bugün MKE Ankaragücü’nün sponsoru olmak bizlere mutluluk ve gurur veriyor. Sezonu heyecanla takip edeceğiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.