Hedef Holding’in grup şirketlerinden İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş., Skyalp markasını kullanmak ve yeni marka stratejisi doğrultusunda tüm faaliyetlerine Skyalp Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş. ticaret unvanıyla devam edecek.

Hedef Holding’in grup şirketlerinden İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş., Skyalp markasını kullanmak ve yeni marka stratejisi doğrultusunda dijital pazarlama, yazılım geliştirme, danışmanlık ve Ar-Ge gibi tüm faaliyetlerine Skyalp Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş. ticaret unvanıyla devam edecek. Yenilikçi bakış açısı ve iş stratejisiyle girişim ekosistemindeki yerini alan Skyalp; satın alıp dönüştüren, kendi girişimlerini kuran ve iş birliği yapan bir şirket olarak ekosistemde konumlanacak.

 

FinTech özelliği kazandıran, geleceği şekillendiren iş modeli

Türkiye’nin borsaya açık ilk girişim kurucu teknoloji ve danışmanlık şirketi olarak konumlanacak olan Skyalp, girişimcilik sektöründe özellikle dijital alanda fark yaratacak bir iş modeli oluşturdu. Skyalp, kendi girişimlerini kurmanın yanı sıra potansiyeli olan girişimleri satın alıp dönüştürmeye ve iş birlikleriyle yeni iş fikirlerini hayata geçirmeye odaklanıyor. Satın aldığı girişimlere gömülü finans özellikleri katarak son kullanıcıların hayatlarına dokunan ürünler sunmayı hedefleyen Skyalp, aynı zamanda girişimlere finansal teknoloji özelliği kazandırmayı planlıyor.

Skyalp, geliştirilen strateji çerçevesinde kendi ekosistemindeki girişimleri bir araya getirip sinerji oluşturmanın yanı sıra teknoloji alanında altyapı danışmanlığı, büyüme ve pazarlama danışmanlığı gibi tüm süreçlerde de girişimlerin yanında olacak. Hedef Holding’in de gücünü arkasına alan Skyalp, girişimlere yol gösteren bir platform olmayı hedefliyor.

 

Skyalp’ten inovatif girişimlere A’dan Z’ye çok yönlü destek

Son kullanıcı ihtiyaçlarından yola çıkarak Skyalp’in girişim kuran yapısının içerisinde otomobile dair ihtiyaçların yer alacağı araç servis çözümleri platformu olan Duude bulunurken, satın alıp dönüştürme odaklı yaklaşımı içinde ise araştırma sektörünün tecrübeli ismi DORinsight ve Türkiye’nin ilk ve en büyük izinli veri tabanına sahip online araştırma paneli Napolyon yer alıyor.

Ayrıca Skyalp, bağlı ortaklıkları ve iştirakleri ile bünyesinde toplamda 12 girişim için büyüme ve stratejik altyapı danışmanlığı sunuyor. Bu girişimler şöyle sıralanıyor; Komün, Juphy, Fintables, Talkinvest, Zephlex, İdealdata, TraderBull, FTech Labs, Techne, Sysline, Artiox ve TeklifimGelsin.

 

Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Namık Kemal Gökalp ile Fintechtime Mayıs sayısı için gerçekleştirdiğimiz röportaja aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Girişimleri uçtan uca destekleyecek bir ekosistem kuruyoruz