Odeabank, yeniden tasarladığı Odea uygulaması ile uluslararası iki tasarım yarışmasında ödül kazandı.

“Yatırımın merkezinde sen varsın” mottosu ile müşteri odaklı yaklaşımını vurgulayan Odeabank, yeniden tasarladığı Odea uygulaması ile uluslararası iki tasarım yarışmasında ödül kazandı. Odea uygulaması ile yatırım bankacılığına yeni bir soluk getirirken kullanıcıyı merkeze aldığı yeni nesil müşteri deneyimini hayata geçiren Odeabank; Red Dot Award’da tasarım ödülüne, A’Design Award & Competition’da ise Bronz Ödül’e layık görüldü. 

Odeabank’ın yeniden tasarlayıp hizmete sunduğu Odea uygulaması uluslararası arenanın prestijli tasarım ödüllerinden iki ödül birden kazandı.

Odea uygulaması uzun yıllardır dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olarak nitelendirilen Red Dot Awards’ta, Red Dot Award: Brands & Communication Design ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda dünya çapında tüm disiplinlerden en iyi tasarımları ve tasarımcıları belirlemek amacıyla düzenlenen ve tasarım alanında dünyanın önde gelen isimlerinden oluşan jüriye sahip A’Design Award & Competition’da da Bronz ödülü kazandı. Odea uygulaması bu ödül ile Dünya Tasarım Sıralaması’nda (worlddesignrankings.com) ve dünyanın en iyi tasarımlarının listelendiği DesignMag.org’da sergilenirken Tasarım Sınıflandırması (designclassifications.com) platformunda öne çıkarılıyor.

 

Odeabank Dijital Dönüşüm Direktörü Murat Bitirici ödüllerle ilgili: Odeabank olarak, ‘Yatırımın merkezinde sen varsın’ mottosunda olduğu gibi tüm çalışmalarımızın odak noktasıa müşterilerimizi koyuyor, onların hayatını dijitalleşmenin avantajlarıyla kolaylaştırma hedefiyle çalışıyoruz. 2023 yılında hayata geçirdiğimiz Odea uygulamamızın aldığı tasarım ödülleri bu yoldaki başarımızı ve tüm ekibimizin ortak çabasını uluslararası arenada da göstermiş oldu. Ödüle layık görülen başarılarımızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fijital bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize yeni nesil hizmet sunmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.