Online tahsilat ve e-tahsilat sistemi Ödüyo, farklı coğrafyalarda yatırım ve iş ortaklıkları yapmayı düşünen müşterileri için en uygun fırsatları araştırıp sunan Company Global ile iş birliği yaptı.

B2B tahsilat, Gateway, Fiziki Pos ve Açık bankacılık hizmeti sunan Ödüyo ile Amerika, İngiltere, Estonya, Hollanda, Malta, Almanya ve BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) gibi uluslararası pazarlarda şirket kurmak veya işlerini büyütmek isteyen yatırımcılara vergi optimizasyonu, online ödeme ve tahsilat gibi birçok konuda hizmet sunan danışmanlık firması Company Global iş birliğine imza attı.  Ödüyo ve Company Global ortaklığı sayesinde, Ödüyo müşterileri avantajlı ve özel fiyatlarla yurt dışına taşınabilecek veya işlerini kurabilecek.

Bu iş birliğinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren, Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, “Kurulduğumuz günden bu yana şirketlerin nakit akışını kolaylaştırmak, hızlandırmak ve ihtiyaç duydukları finansmana aracılık etme stratejisiyle hareket ediyoruz. Company Global ile artık müşterilerimizin globale taşınmasına da aracılık edecek en uygun ve en optimum maliyetli seçenekleri Company Global sayesinde kendilerine sunabileceğiz. Company Global Türkiye’deki en iyi danışmanlık firmalarından biri. Farklı coğrafyalarda yatırım ve iş ortaklıkları yapmayı düşünen müşterileri için en uygun fırsatları araştırıyor, yerel pazarlar ile en iyi ve verimli ilişkileri kurabilmeleri için gerekli tüm analiz ve ipuçlarını bir araya getirerek sunuyor. Bu ayrıcalıklardan artık Ödüyo müşterileri de yararlanabilecek. Company Global ve Ödüyo olarak müşterilerimize destek olmak ve işlerini daha da kolaylaştırmak adına oldukça heyecanlıyız.” derken;

Company Global CEO’su Egemen Antmen de bu işbirliğinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Müşterilerimize Türkiye ve dünyanın farklı yerlerindeki ofislerinde bir yetkili ile yüz yüze tanışma, toplantı ve bilgilendirilme imkânı sunuyoruz. Ayrıca her müşterinin talebi ve ihtiyacına özel yenilikçi çözümler ve sürdürülebilir stratejiler de sunuyoruz. Artık bu çalışmalarımızı Ödüyo müşterileri için de gerçekleştireceğimiz çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.