Anker, Dünya Çevre Günü’nde sürdürülebirlik konusuna dikkat çekiyor. 2024 Sürdürülebilirlik Vizyonu doğrultusunda eco-friendly ürünlere odaklanan Anker, doğayı korumayı öncelikleri arasında görüyor.  

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, teknoloji alanındaki son gelişmeleri yakından takip ederek, hayatın her alanında konfor ve değer sağlayan yeni ve gelişmiş ürünler sunuyor. Sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Anker, yenilenebilir teknoloji kullanmaya devam ederek doğayı korumayı önceliklendiriyor ve eco-friendly ürünlerini ön plana çıkartıyor. 5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında da tüm kullanıcılarıyla çevre dostu yaklaşımlarını paylaşarak herkesi çevre konusunda aksiyona geçmeye davet ediyor.

 

“Doğayı korumayı sorumluluklarımız arasında görüyoruz”

Dünya Çevre Günü özelinde Anker Türkiye ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, Anker’in çevre dostu uygulamalarına dair şu açıklamalarda bulundu: ”Anker olarak inovatif ürünlere imza atarken ürünlerimizin çevreye etkisi konusunu ciddiye alıyoruz. Sürdürülebilirlik vizyonumuz çerçevesinde yenilenebilir teknoloji kullanmaya devam ederek eco-friendly ürünlerimizi ön plana çıkartıyor, doğayı korumayı sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Şarj kablolarımızın dış kısmında mısır ve şeker kamışından elde edilen biyolojik temelli malzemeler kullanıyoruz. Ayrıca, portföyümüzde yenilenebilir teknolojiye uygun şarj kabloları, duvar şarjları ve solar enerjili ürünler gibi çevreci ürünler bulunuyor. Bu yıl içerisinde, ürünlerin listelendiği içerik ve görsellerde, doğaya, çevreye, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen, geri dönüştürülebilir özelliklere sahip olduğunu gösteren çevre dostu ibaresini kullanmaya başlayacağız. Önümüzdeki dönemde de portföyümüzü çevreci teknolojilere odaklanarak daha da genişletmeyi planlıyoruz.