Kuveyt Türk, finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen IFN Awards’ta ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, uluslararası arenada kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kuveyt Türk, finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından faizsiz finans sektörünün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen IFN Awards’ta “Türkiye’nin En İyi İslami Bankası” seçildi. Dubai’de düzenlenen ödül törenine Kuveyt Türk İnsan Kaynakları Grup Müdürü Semih Sel ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatih Kamaşoğlu katıldı.

 

“Yenilikçi bir yaklaşımla katılım finansın geleceğini tasarlıyoruz”

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Kuveyt Türk İnsan Kaynakları Grup Müdürü Semih Sel, “Güçlü sermaye yapımız ve dinamik yönetim anlayışımızla reel ekonomiyi desteklemeye ve büyümenin finansmanına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Teknoloji ve inovasyon odaklı projelerimizle sadece katılım finans alanında değil, tüm finans sektöründe birçok ilke imza attık. Başarılarımızın uluslararası alanda tanınmasını değerli buluyor, Islamic Finance News tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi İslami Bankası’ ödülüne layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilikçi yaklaşımlarımızın ve katılım finans ilkelerine olan sarsılmaz bağlılığımızın bir göstergesi olan bu ödül, aynı zamanda tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin özverili çabalarının bir sonucudur. Yenilikçi bir yaklaşımla katılım finansın geleceğini tasarlamaya ve müşterilerimize dünya çapındaki en ileri teknolojileri sunarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.