Bütünleşik finans sağlayıcısı Param, 4-6 Haziran tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleşecek dünyanın en prestijli fintek fuarı olan Money20/20 Europe 2024’e katılacak.

Finansal teknoloji sektörüne öncülük eden Param, 7500’ün üzerinde katılımcıyı, 2.300’ün üzerinde firmayı ve yüzlerce konuşmacıyı bir araya getirecek bu dev organizasyonda tüm grup şirketleriyle birlikte yer alacak. Param; Money20/20 Europe etkinliği süresince fintek ekosistemindeki yenilikleri tartışmak, inovatif fintek çözümlerini tanıtmak ve yeni iş birlikleri geliştirmek için global pazarlarda sektörün önde gelen isimleri ve potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelecek.

Sektöre adım attığı günden beri ilklere imza atmaya devam eden Param, grup şirketleri Finrota, Kredim, ParamTech, ParamUK, Twisto, Univera ve Univis ile birlikte bireysel ve kurumsal müşterilerine bütünleşik finans sağlayıcısı olarak vermiş olduğu uçtan uca entegre edilmiş finansal çözümlerini tanıtacak.

Param Kurucusu ve CEO’su Emin Can Yılmaz, Money20/20 fuarına katılımlarına ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “Yurt dışı pazarlarda büyümek, bütünleşik finans sağlayıcı olarak hedeflerimizin merkezinde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız yatırımlar ve şirket satın almaları, bu vizyonun somut örnekleridir. Agresif büyüme stratejimizin temelinde, yurt dışı pazarlarda inovatif ve sürdürülebilir çözümler sunmaya devam etme motivasyonumuz yatmaktadır. Bu çerçevede önümüzdeki ay dünyanın en büyük ve en prestijli fuarlarından biri olan Money20/20 Europe’a katılım gösterecek olmamız da uluslararası büyüme stratejimizin bir parçası. Money 20/20, fintek ekosisteminde iş birliği fırsatları sağlayan, ekosistemde öne çıkan gelişmeleri, yenilikleri, trendleri yakından takip etme, bu alanda dünya genelindeki firmalarla etkileşimde bulunma imkanları sunan dünyanın en büyük fintek organizasyonu. Bütünleşik finans sağlayıcısı olarak etkinlik boyunca tüm grup şirketlerimizle birlikte finansal teknoloji alanında geliştirdiğimiz loyalty, issuing, processing, acquiring ve landing gibi inovatif çözümlerimizi, gelecek vizyonumuzu katılımcılarla paylaşacağız. Güçlü şekilde katılım göstereceğimiz Money20/20 fuarını heyecanla bekliyoruz.