Sanction Scanner, finansal suç ve dolandırıcılık önleme alanında çözümler sunan dünyanın en yenilikçi 50 teknoloji şirketinin listelendiği FinCrimeTech50 listesinde yer aldı.

Türk mühendisler tarafından geliştirilen Sanction Scanner, finansal suç ve dolandırıcılık önleme alanında çözümler sunan dünyanın en yenilikçi 50 teknoloji şirketinin listelendiği FinCrimeTech50 listesinde yer aldı.

Sanction Scanner, finansal suçlarla mücadelede devrim yaratan küresel teknoloji şirketlerini onurlandıran prestijli FinCrimeTech50 listesinde tek Türk şirketi olarak sektörümüzü gururlandırdı.

 

Sanction Scanner FinCrimeTech50 listesinde yer aldı

Bu başarı, yeniliklerin öncüsü olan ve finansal kurumların risk yönetimi stratejilerini geliştirmelerine ve hızla değişen düzenleyici bir ortamda uyumlu kalmalarına yardımcı olan temel araçlar sağlayanları vurguluyor.

FinCrimeTech50 listesi, finansal hizmetler sektöründeki yöneticiler için kritik bir kaynak olarak hizmet ediyor. Açıklanan bu liste, yöneticilere teknolojik ilerlemeler arasında yol bulmalarına ve sektöre kalıcı ve önemli etkiler bırakan çözümleri tanımlamalarına yardımcı oluyor. Bu listeye dahil olmak, bir şirketin yenilikçiliğinin yanı sıra finansal suç ve dolandırıcılık önleme konusundaki karmaşık zorlukları ele alma etkinliğine de bir övgü niteliği taşıyor.

Sanction Scanner, kapsamlı araç setiyle bu önde gelen listede öne çıkıyor. Anti-Para Aklama (AML) süreçlerini basitleştirmeye ve titizlik operasyonlarını geliştirmeye yönelik tasarlanmış araçları ile gerçek zamanlı, doğru risk değerlendirme odaklı Sanction Scanner, modern finans kurumlarının ihtiyaçlarına uygun özellikler sunuyor.

 

Sanction Scanner, Deloitte Teknoloji Fast 50 Listesinde en hızlı büyüyen 8. Teknoloji şirketi olarak ikinci kez İlk 10’da Yer Almıştı!

Sanction Scanner, Deloitte Teknoloji Fast 50 Listesinde

 

 

Sanction Scanner hakkında:

2019 yılında kurulan Sanction Scanner, kısa sürede finans teknolojisi alanında öncü bir konuma yükseldi ve geniş bir endüstri yelpazesine hizmet veren kapsamlı AML ve risk yönetimi çözümleri sunmaya başladı. Şirketin gelişmiş platformu, işlemleri gerçek zamanlı olarak izleyerek işletmelere şüpheli aktiviteleri hızlı ve etkin bir şekilde tespit etme ve raporlama imkanı tanıyor.

Sanction Scanner’ın finansal güvenliğe yönelik vizyoner yaklaşımı, anında veri analizi yapabilen ve bunları rapor formatında sunan kapsamlı bir uyum platformunda somutlaşıyor. Bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların bilinçli kararlar almasını ve her ülkenin değişen düzenlemelerine uyum sağlamasını kolaylaştırıyor.