Başak Zerman, Adjust’da Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) Satış Direktörü olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

Bölgesel Satış Lideri (önceki görevi) olarak, Adjust’ın en çok büyüyen pazarlarından biri olan MENA bölgesindeki stratejisinden ve gelir artışından sorumluydu. Başak Zerman, deneyimli ekibiyle büyük kurumsal şirketlerin ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyümesine yardımcı oldu. 

Başak Zerman, Adjust META Satış Direktörü Başak Zerman, atama duyurusu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Beş yıldır Adjust’ta çalışmaktan ve Bölgesel Satış Lideri olarak Türkiye, Orta Doğu ve Afrika pazarlarından sorumlu olmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyorum. Bu rol, bölgedeki iş geliştirme ve satış stratejilerini yönetmeyi gerektiriyor. Adjust’ın istekli, öğrenmeye açık ve başarılı çalışanlarını hızlı ve adil bir şekilde ödüllendirme konusundaki kararlılığı, bu yolculuk boyunca ilham kaynağım oldu. 

Adjust’ın çok güçlü bir konuma sahip olduğu Türkiye ve Orta Doğu pazarlarında çalışmaya devam etmek ve yakın zamanda piyasaya sürülen InSight (incrementality), Pulse, Smart Banners gibi Next-Gen Measurement dediğimiz ek çözümlerle bu bölgelerdeki ortaklarımızın büyüme potansiyelini desteklemek konusunda ekibimle birlikte çok istekliyiz.”

Başak Zerman Kimdir?

Başak Zerman, Bilkent Üniversitesi’ndeki lisans derecesinin ardından, Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yönetimi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Hürriyet Medya Grubu, Sahibinden.com, Genart Medya, Yandex ve App Samurai ile şirketlerde çalıştıktan sonra 2019 yılında Adjust’da MENAT bölgesinden sorumlu Satış Geliştirme Temsilcisi olarak göreve başlamıştı. Aktif olarak MMA Türkiye ve Women in Revenue kuruluşlarında kurul üyeliği yapmaktadır. Adjust içinde kademeli olarak artan görevi ile şu an META Satış Direktörü (Head Of Sales) görevini üstlendi.