DeBa Ventures ve Speedinvest işbirliğiyle düzenlenen From Turkey to The World: Turkey’s Fintech Impact on a Global Stage“ etkinliği, fintech sektörünü uluslararası arenada keşfetmek için sektör liderlerini bir araya getirdi.

DeBa Ventures ve Speedinvest ev sahipliğinde 10 Ekim’de Levent Kolektif House’da düzenlenen bu özel etkinlikte, Türkiye’nin fintech ekosistemini şekillendiren yenilikçi çözümler, global başarı hikayeleri ve yeni fırsatlar ele alındı. Sektörün önde gelen uzmanları, yenilikçiler ve yatırımcılar, Türkiye’de fintech sektörünün geleceğini ve küresel piyasalara olan etkisini masaya yatırdı.

 

DeBa Ventures Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu: Fintech sektörüne küresel perspektiften bakmalıyız

DeBa Ventures Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu, etkinliğin Türkiye’nin fintech sektörüne küresel bir perspektiften bakmayı amaçladığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:“Türkiye’nin fintech ekosistemi, inovasyon ve teknolojiye dayalı çözümlerle hızla büyüyor ve dünya çapında dikkat çekiyor. Bu etkinlik, ülkemizin fintech alanında ne denli önemli bir oyuncu haline geldiğini göstermek ve yeni iş birliklerinin önünü açmak adına büyük bir fırsat. DeBa Ventures olarak, yerel ve global girişimcilere destek olmayı ve Türkiye’nin fintech başarılarını dünya sahnesine taşımayı hedefliyoruz.”

 

Speedinvest Kurucu Ortak Stefan Klestil: “Türk fintech ekosisteminin bölgesel genişleme potansiyeli bizi heyecanlandırıyor“

Speedinvest Kurucu Ortak Stefan Klestil, Türkiye’nin fintech alanındaki potansiyelinin yatırımcılar açısından heyecan verici olduğunu belirterek, “Speedinvest’in Trkiye ile iyzico ile başlayan ve fintech’te başarının nasıl olabileceğini kanıtlayan ilişkisini yeniden canlandırmak harikaydı. Dünyanın en gelişmiş teknoloji ve fintech sektörlerinden birine sahip olan Türkiye’nin yeni nesil fintech’i ve bölgesel açılım potansiyeli bizi son derece heyecanlandırıyor“ dedi.

“From Turkey to the World: Turkey’s Fintech Impact on a Global Stage”* etkinliği, fintech dünyasında ilham verici konuşmalar, paneller ve ağ oluşturma fırsatlarıyla dolu bir gün sundu.