İnternette video içeriklerin gördüğü ilgi, kurumları kendi online video platformlarını kurmaya yönlendiriyor. Ürün ve hizmetlerin tanıtılması veya iş ortaklarına ve çalışanlara yönelik eğitim verilmesi gibi farklı amaçlarla kullanılabilen kurumsal video platformları, kurumların videolarını yönetebilmelerini de kolaylaştırıyor.

Sadece Günlük Yaşamda Değil İş Hayatında da Video Vazgeçilmez Oldu

Sosyal medya dünyasında ve internette iletişim kanalları ve yöntemleri farklılık gösterirken, videolar en çok kullanılan içeriklerin başında gelmeye başladı. Araştırmalar da kullanıcıların sadece günlük hayatlarında değil, iş hayatlarında da video içeriklerden yararlanmak istediklerini ortaya koyuyor.

İnternetin yükselen yıldızı video, ürün ve hizmetlerini ilgi çekici biçimde tanıtmanın yanında iç iletişim, oryantasyon ve eğitim gibi kurumsal süreçlerini geleneksel yöntemlerin yanı sıra görüntü ile de desteklemek isteyen şirketleri kendi online video platformlarını kurmaya yönlendiriyor.

meeting stream

Yenilikçi İmaj Videolar Sayesinde Güçleniyor

Videolar yardımıyla kurumsal hafıza oluşturması sağlandığını söyleyen uzmanlar, aynı zamanda saha ve operasyon maliyetlerini düşürdüğünü belirtiyorlar. Video içerikleri hazırlamanın, hem iç iletişimde hem de müşteri ilişkilerinde şirketin yenilikçi imajını güçlendirdiği konusunda da hemfikirler.

Sunum ve toplantı videolarının demand olarak paylaşıldığı günümüzde, çalışanlar da video içeriklerine web’den, mobilden ve tabletten kesintisiz ulaşabiliyorlar.