Octet’in geleceğe bugünden adım atmak isteyen üniversiteli kız öğrenciler için hayata geçirdiği “Kendi Geleceğim Mentorluk Programı” 15 Nisan’da başlıyor.

Program kapsamında İstanbul’daki üniversitelerin 2, 3, 4. sınıflarında okuyan kız öğrenciler 3 ay boyunca Octet Türkiye’deki kadın liderlerden mentorluk alabilecek. “Kendi Geleceğim Mentorluk Programı”na her üniversiteden seçilecek 10 kız öğrenci katılabilecek.

Programın mentorlarından Octet Türkiye Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan, her kadının arkasından kendisi vardır mottosuyla bu programı başlattıklarını belirterek, “Kadınların gücünü her alanda göstermeleri için projemizi oluşturduk. Üniversiteli kız öğrencilerimizin gerek meslek seçimi, gerekse çizdikleri yolda başarıya ulaşmaları için Octet olarak her zaman destek olacağız. Projemizde 10 kız öğrenciye 5 kadın liderimiz mentor olacak. Her mentorumuz 2 öğrenci seçecek. Program bittikten sonra da projeye devam edeceğiz. 3 ay devam edeceğimiz ilk grubun ardından yeni öğrenciler ile program devam edecek ve bu kez mentorlukta erkek liderlerimiz de olacak.” dedi.

 

15 Nisan’da başlayacak mentorluk programı Octet Türkiye ofisinde gerçekleşecek.

Octet Türkiye’den programa katılacak mentorlar; Octet Türkiye Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan, Octet Türkiye Ürün Yönetimi Bölüm Başkanı Zeynep Bulut, Octet Türkiye Operasyon Bölüm Başkanı Nurdan Seval, Octet Türkiye Satış Müdürü Duygu Kenez ve Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu olacak.

Başvuru İçin: https://www.octet.com.tr/octet-mentorluk-programi/