Dijital cüzdan sunan Tosla, atılan her adımı desteğe dönüştüren sağlık ve sağduyu uygulaması Help Steps ile iş birliği yaptı.

Bu iş birliği sayesinde Toslalılar hem sağlıklı yaşamak için adım atıyor hem de sosyal sorumluluğunu yerine getirme imkânı buluyor.

Help Steps ile yapılan iş birliğiyle Tosla kullanıcılara iki yeni teklif sunuyor. “Tosla ile Help Stepste 15 TL Kazan” teklifinde her ay en az 15 gün boyunca 10 bin ve üzeri adım atan ve ay boyunca en çok adım bağışı yapan ilk 5 bin yeni Tosla kullanıcısı 15 TL ve ilk 5 bin mevcut Tosla kullancısı ise 7,5 TL Tosback kazanıyor.

“Adımlarını Tosla” teklifinde ise Help Steps’teki tüm kullanıcılar adımlarını Tosla hesaplarına aktarabiliyor. Bunun için kullanıcıların Help Steps uygulaması üzerinden Tosla’ya aktar butonuna basmaları gerekiyor. İki gün sonra Help Steps tarafından kullanıcıların Tosla hesaplarına transfer edilecek tutarlar belirleniyor ve bir sonraki ayın 25. günü belirlenen tutar kullanıcıların hesaplarına aktarılıyor.

 

Help Steps iş birliği hakkında konuşan AkÖde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Emel Arseven projeyle ilgili şunları aktardı: “Aködenin öncelikli hedef kitlesi gençler olan ilk markası Tosla ile Help Steps arasında 2021de başlayan iş birliği sayesinde toplam 280 milyon adımı Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışladık. Bu iş birliği sayesinde kullanıcılarımızın sosyal sorumluluklarına aracı olmak bizim için en büyük motivasyon kaynağı oldu. Tosla olarak vizyonumuz bir dijital cüzdan olmanın ötesinde gençlerin hayatlarına dokunan, finansal yolculuklarında onlara yol arkadaşı olan bir uygulama olmak. Bu noktada Help Steps ile olan iş birliğimizi çok kıymetli buluyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu proje ile Toslalılar Help Steps uygulamasında attıkları adımları Tosla hesaplarına aktarabilecekler. Help Steps ile ilk kez bu kapsamda yapılan böyle bir iş birliğinin paydaşı olmaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemlerde sektör öncüsü ve yenilikçi iş birliklerimizi artırarak kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını en doğru zamanda hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak en büyük hedefimiz.

 

Help Stepsin kurucusu ve CEOsu Gözde Venedik ise projeyle ilgili şöyle konuştu: “Kuruluşumuz Ocak 2020’den bu yana Help Steps olarak sayısız özel proje hayata geçirdik. 40’ın üzerinde sivil toplum kuruluşu ve 5 büyük spor kulübüne kullanıcıların adımları ile destek olmasını sağladık. Sadece yürüyerek toplumsal fayda yaratılabileceğini, bu motivasyonun bedensel ve zihinsel sağlığımız için bizi daha çok yürüttüğünü, tüm dünyada atılan ve bağışlanan 210 Milyar adımla gösterdik. 

Atılan her adımın bir değeri olan Help Stepste artık adımların bireysel olarak harcanması da Tosla iş birliğimiz ile mümkün olacak. Kullanıcılar adımlarını bağışlamaya devam ederken önemli bir etkileşim ve Help Steps değerinde artış beklediğimiz bu projede; daha önce yine iyilik için proje geliştirerek yol arkadaşı olduğumuz Tosla ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği ile sağlık için yürüyen kullanıcılarımızın bir motivasyonu daha olacak. Günlük atılan adım sayısını minimum 10 binin üzerine çıkarmayı hedeflediğimiz bu proje ile yine bir ilki gerçekleştirmiş olacağız.