Risk Orkestrasyon platformu Formica, Koray Köse’yi Satış ve İş Geliştirme Direktörü olarak atadığını duyurdu.

“FinTechlerin, ödeme sistemlerinin, pazar yerlerinin ve bankaların sektör devleriyle iş birliği yapan yapay zeka destekli risk orkestrasyon platformu Formica, Satış ve İş Geliştirme Direktörü olarak Koray Köse’yi ekibine kattı.

Netaş, Huawei ve Rohde & Schwarz gibi sektörlerinin önde gelen şirketlerinde satış ve iş geliştirme alanlarında üst düzey pozisyonlarda yer alan Köse, kariyer yolculuğuna Formica’da devam edecek.

Formica CEO’su Özgür Oktan bu transferle alakalı ilgili olarak şöyle açıklama yaptı; “Formica, değerli iş ortaklarıyla birlikte Türkiye pazarında gösterdiği başarıyla büyümeye devam ediyor. Bu sayede Formica’yı global bir marka haline getirmenin adımlarını da atmaya başladık. Şirketimizin yeni Satış ve İş Geliştirme Direktörü Koray Köse, Formica’yı pazar fark etmeksizin en üste taşıyacağından asla şüphemiz yok. Formica attığı emin adımlarla büyümeye devam edecektir.

Formica AI’nin, büyüyen başarısına Ekata by Mastercard ile yaptığı iş birliği ile bir yenisini daha eklediğini sizlere duyurmuştuk.

Formica AI, büyüyen başarısına Ekata by Mastercard ile yaptığı iş birliği ile bir yenisini daha ekledi