Alternatif Bank’ın üst yönetiminde önemli bir atama gerçekleşti. Bankada İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine, bu alanda uluslararası deneyime sahip Bike Tarakcı atandı.

Alternatif Bank’ın insan kaynakları alanındaki tüm fonksiyon ve operasyonlarının yönetimini üstlenecek olan Tarakcı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) nezdindeki yasal onayların ardından görevine başlayacak.

 

Alternatif Bank Genel Müdürü Ozan Kırmızı atamayla ilgili: “Alternatif Bank olarak gelecek hedeflerimize ilerlerken insan kaynağımızı geliştirmek ve güçlendirmek bizim için kritik bir öneme sahip. Bu alandaki politikalarımızı, çalışanlarımızın sesini dinleyip onlara daha verimli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunmak üzerine şekillendiriyor, sürdürülebilir başarının da ancak bu yolla yakalanacağı bilinciyle hareket ediyoruz. Aramıza katılan yeni Genel Müdür Yardımcımız Bike Tarakcı’nın liderliğinde Bankamızın insanı odağına alan kurum kültürünün güçlenerek gelişeceğine gönülden inanıyor, bu vesileyle kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

Alternatif Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığına atanan Bike Tarakcı ise yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi: “İnsan odaklı yaklaşımı ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Alternatif Bank Ailesine katılmaktan heyecan ve mutluluk duyuyorum. Çalışanlarıyla birlikte büyümeye önem veren Alternatif Bank’ta tüm ekip arkadaşlarımla el ele vererek işveren markamızı ve kurum kültürümüzü güçlendirmeye, insan kaynağımızı günümüz gereklerine uygun ve yenilikçi uygulamalarla geliştirmeye devam edeceğimize inancım tam.”