Param, CSO & Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi, Finrota Genel Müdürü İlknur Uzunoğlu, 2023 Yılı Değerlendirmeleri ve 2024 Yılı Beklentileri ile Fintechtime Ocak 2024 sayısında yer aldı.

2024 yılında Finrota olarak, uzaktan yapılan ödemeleri daha basit ve güvenli hale getiren modern ve kapsamlı ürün yelpazemizle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni yılın ülkemiz ve sektörümüz adına başarılarla dolu bir yıl olmasını dileriz.

2023 yılı tüm faaliyet alanlarımızda büyümeye devam ettiğimiz ve Finrota marka dönüşümünü tamamladığımız bir yıl oldu. Finrota çatısı altında, Türkiye’nin en büyük online tahsilat sistemi olan Netahsilat, açık bankacılık çözümlerimiz Netekstre, Posrapor, E-DBS ve TÖS (Toplu Ödeme Sistemi) ile müşterilerimize ihtiyaç duydukları tüm alanlarda hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizi dinleyip ihtiyaçlara odaklanarak, firmaların tahsilatlarını ve finansal işlemlerini tek ekrandan, zaman tasarrufu sağlayarak otomatize hale getiriyoruz. Böylelikle müşterilerimiz satış, tahsilat ve muhasebe ekiplerini daha verimli ve işlerini büyütecek fırsatlara odaklanmak için değerlendirebiliyor.

Kurumsal firmalardan KOBİ’lere kadar geniş bir müşteri grubunun finansal teknolojide rotasını çizmesine yardımcı oluyoruz. Tahsilat sistemleri ve açık bankacılık çözümleri alanında sektör lideri olarak, müşterilerimizin finansal teknolojilere adaptasyonlarını kolaylaştırıyoruz. Bankacılık hizmetlerine ayrı ayrı bankalardan ve bankaya gitmeden erişimi sağlayan açık bankacılık çözümleri önümüzdeki dönemde de artarak tercih edilecektir. Bu alanda sektörün penetrasyonu henüz çok düşük seviyede.

Günümüzde, açık bankacılık uygulamalarının en büyük gelişme kaydettiği alanların başında ödeme ve tahsilat işlemleri geliyor. 2024 yılında Finrota olarak, uzaktan yapılan ödemeleri daha basit ve güvenli hale getiren modern ve kapsamlı ürün yelpazemizle müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Finansal planlamanın ve nakit akışını anlık görüp yönetebilmenin daha da önemli olduğu bir döneme giriyoruz. Müşterilerimize bu konuda çok yardımcı olacak yeni ürünümüzü de 2024’ün ilk çeyreğinde sunacağız. 2024 yılında da hizmet kalitemizi artırmak için çalışmaya ve müşterilerimizin finansal teknolojilerdeki rotalarını oluşturmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın ülkemiz ve sektörümüz adına başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyoruz.