Tüm dünyada çılgınlık düzeyine oynanan Pokémon GO, genciyle yaşlısıyla her yaştan insanı sokaklara dökmeyi başardı. Bağımlılık oluşturan bu oyunu oynayanların en çok muzdarip oldukları konuların başında ise Pokétop’ların boş yere harcanması geliyor. Çiçeği burnunda mucit Jon Cleaver, oyuncuların kanayan yarası olan Pokétop sorunu geliştirdiği özel kılıf sayesinde tarihin tozlu raflarına kaldırmayı başardı.

poketop_kılıf_1

iPhone 6 Bullseye Kılıf

Elinizde telefon, kilometrelerce yol yürüyüp sonunda dişe dokunur bir Pokémon’a denk geldiğinizde yapmanız gereken tek bir şey vardır: Pokétop’unuzu yaratığa başarılı biçimde fırlatmak. Ancak kimi zaman yolun yorgunluğundan, kimi zaman ise anın heyecanından bir türlü isabetli atış yapamazsınız. Haliyle Pokétop’larınız boşa gider.

Karşılaştığı Pokémon’u yakalamak için Pokétop’larını boş yere harcayan mağdur kesimdenseniz üzülmeyin. Göz göre göre karşısına çıkan yaratıkları yakalama şansını yitiren kullanıcıların derdine derman olacak bir kılıf üretildi.

poketop_kılıf_3

3D Printer’ı Olan Komşunun Zilini Çalma Vakti

“İcatlar ihtiyaçlardan doğar” sözünü ispatlamak için yola çıkan Jon Cleaver isimli adam, kendisi de yüzlerce isabetsiz yapıp Pokétop’larını boş yere harcayınca önce “Yeteeeer!” diye bir nida atmış, ardından da dahiyane bir kılıf icat etmiş.

iPhone 6 için tasarladığı kılıfı 3D yazıcı aracılığıyla meydana getiren Jon Cleaver, bu kılıf sayesinde Pokémon’lara kusursuz atış yapılmasını ve karşılaşılan tüm Pokémon’ların toplanmasını sağlıyor.

Eğer siz de bu kılıftan üretmek isterseniz buradaki linke tıklayabilir ve 3D printer’lar için uygun hale getirilmiş proje dosyasını indirebilirsiniz. Geriye sadece 3D yazıcı bulup bu kılıfı bastırmak kalıyor…