BMO Harris Bank tarafından yapılan açıklamaya göre BMO Harris Bank Masterpass adlı dijital cüzdan, Android Pay ve Samsung Pay ile birlikte belirli BMO Harris Bank kredi ve banka kartlarıyla kullanılabilir olacak. Basın bildirisinde yeni dijital cüzdan ailesini, BMO Harris’in müşterileriyle kuracağı dijital bağ için bir adım olduğunu dile getiren banka, bu sayede ödemelerin cüzdan veya kredi kartı çıkarmaya gerek kalmasızın gerçekleşeceğini hatırlattı.

Bankanın bireysel kredi kartları, bireysel banka kartları ve küçük işletmelere özel banka kartları için kullanılabilir olacak üç dijital cüzdan, bu yıl içinde diğer BMO Harris Bank kart ürünlerine de çıkacak. Müşterilere sundukları deneyimi daha keyifli, sorunsuz ve güvenli hale getirmek için sürekli yeni yollar aradıklarını dile getiren BMO Harris Bank ABD Perakende ve Küçük İşletme Ödemeleri Yönetici Direktörü Patrick Strieck, “Mastercard ile var olan iş ortaklığımız sayesinde ürünümüzü bu pazarda farklılaştırma imkanı yakaladık ve dijital cüzdanımızla müşterilerimizin alışveriş deneyimini zenginleştirmekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

BMO Harris Bank Masterpass ile alışverişler, temassız ödemenin kabul edildiği her noktada daha hızlı yapılabilecek. İşlemi tamamlamak için aynı adı taşıyan uygulamaya giriş yaparak doğrulamak yeterli olacak. Android Pay ve Samsung Pay cüzdanlarını tercih eden kullanıcılar ise NFC uyumlu bir satış terminaline cihazlarını yaklaştırarak ödemeyi gerçekleştirebilecekler.